Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trabzonspor yönetimine kabul

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve beraberindeki heyeti İstanbul'da ağırladı. Görüşmede kulübün projeleri ve Türk futbolunun genel durumu değerlendirildi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yerel Haberler +Trabzon
Temsili görsel: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Trabzonspor yönetimine kabul
Temsili görsel · jhenning / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve beraberindeki heyeti İstanbul'da ağırladı.
  • Görüşmede kulübün projeleri ve Türk futbolunun genel durumu değerlendirildi.
  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve beraberindeki heyeti İstanbul'da ağırladı. Görüşmede kulübün projeleri ve Türk futbolunun genel durumu değerlendirildi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 05.09.2026 20:03
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Dolmabahçe'deki çalışma ofisinde Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Gerçekleştirilen görüşmede kulübün güncel projeleri, sportif faaliyetleri ve ekonomik yapısı detaylı bir şekilde ele alındı.

Futbolun geleceği konuşuldu

Toplantıda ayrıca Türk futbolunun genel gelişimi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Kabulde Trabzonspor yönetiminden Zeyyat Kafkas, Nevzat Kaya, Birhan Emre Yazıcı, Gözde Atasoy ve Serkan Neşat Soylu da hazır bulundu.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 3 olgu

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyelerini Dolmabahçe'de kabul etti.Kaynak 1
  2. Görüşmede Trabzonspor'un projeleri, sportif ve ekonomik yapısı ile Türk futbolunun gelişimi ele alındı.Kaynak 1
  3. Kabulde Ertuğrul Doğan, Zeyyat Kafkas, Nevzat Kaya, Birhan Emre Yazıcı, Gözde Atasoy ve Serkan Neşat Soylu hazır bulundu.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    61SAATHaber kaynağı · 05.09.2026 19:22

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Doğan ve yönetimi ile görüştü! Gündem Trabzonspor'un geleceği...

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler