Yerel Haberler Haliliye'de Boşanma Sürecindeki Çiftin Durakta Silahlı Çatışması
Boşanma aşamasındaki bir çift, otobüs durağında karşılaştı ve tartışma silahlı saldırıya dönüştü. Kadın ağır yaralanırken erkek gözaltına alındı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Boşanma aşamasındaki bir çift, otobüs durağında karşılaştı ve tartışma silahlı saldırıya dönüştü.
- Kadın ağır yaralanırken erkek gözaltına alındı.
- Haliliye ilçesinin Paşabağı Mahallesi'nde, boşanma sürecindeki bir çift otobüs durağında rastlaştı.
Haliliye ilçesinin Paşabağı Mahallesi'nde, boşanma sürecindeki bir çift otobüs durağında rastlaştı. 60 yaşındaki kadın E.D. ve 67 yaşındaki erkek A.D. arasında başlayan tartışma, A.D.'nin yanındaki silahla ateş etmesiyle şiddetlendi.
Silah sesinin ardından kadın ağır yaralanarak yere düştü. Çevredeki vatandaşların ihbari üzerine sağlık ekipleri hızla müdahale etti, kadına ilk yardım yapıldı ve ardından hastaneye sevk edildi.
Polis ekipleri olay yerinde bulunan A.D.'yi tutuklayarak gözaltına aldı. Soruşturma devam ediyor ve olayın detayları inceleniyor.