Zeytinburnu'ndaki hırsızlık operasyonunda üç kadın tutuklandı

İstanbul'da bir eve girerek döviz ve altın çalan üç kadın, güvenlik kamerası kayıtları sayesinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Zeytinburnu'ndaki hırsızlık operasyonunda üç kadın tutuklandı
Temsili görsel · johnNaturePhotos / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • İstanbul'da bir eve girerek döviz ve altın çalan üç kadın, güvenlik kamerası kayıtları sayesinde yakalandı.
  • Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
  • İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde gerçekleşen hırsızlık olayı, emniyet güçlerinin başarılı operasyonuyla aydınlatıldı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

İstanbul'da bir eve girerek döviz ve altın çalan üç kadın, güvenlik kamerası kayıtları sayesinde yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 01.08.2026 11:20
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde gerçekleşen hırsızlık olayı, emniyet güçlerinin başarılı operasyonuyla aydınlatıldı. Yeşiltepe Mahallesi'ndeki bir apartman dairesine 19 Temmuz tarihinde kapı kilidini kırarak giren şüpheliler, evde bulunan bin 100 dolar, bin 300 avro ve 21 gram altını alarak kayıplara karıştı.

Olayın ardından çalışma başlatan Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını detaylıca inceledi. Görüntülerden kimlikleri tespit edilen P.Ç., F.Ç. ve D.S. isimli kadınlar, düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde şüphelilerden P.Ç.'nin 44, F.Ç.'nin ise 26 ayrı suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen üç şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. İstanbul Zeytinburnu'nda 19 Temmuz tarihinde bir daireden hırsızlık yapıldı.Kaynak 1
  2. Hırsızlar kapı kilidini kırarak bin 100 dolar, bin 300 avro ve 21 gram altın çaldı.Kaynak 1
  3. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, şüphelilerin P.Ç., F.Ç. ve D.S. olduğunu belirledi.Kaynak 1
  4. Yakalanan üç kadın şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 01.08.2026 10:59

    Zeytinburnu'nda bir eve girerek döviz ve altın çaldılar: 3 kadın hırsız tutuklandı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler