İstanbul'un Beykoz ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazası paniğe neden oldu. Beykoz-Riva Yolu üzerindeki Elmalı Kavşağı'nda seyir halinde olan iki otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle araçlardan biri takla atarken diğeri savrularak durabildi.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 7 kişi, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yetkililer, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını belirtti.
Kaza nedeniyle bölgede bir süre trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Emniyet güçleri, kazanın oluş nedenine ilişkin detaylı inceleme başlattı.