Gündem

OECD'den Türkiye'nin PISA 2025 Başarısına Övgü

OECD Eğitim ve Beceriler Direktörü Andreas Schleicher, Türkiye'nin PISA 2025'teki başarısını takdirle karşıladı. Schleicher, bu başarının detaylı bir şekilde incelenmesi gerektiğini vurguladı.

2haber
2gelişme
09.09.2026 13:51son güncelleme
YENİ

Neler değişti?

Konu dosyasındaki son önemli gelişmeler

1. OECD'den Türkiye'nin eğitim başarısına övgü

OECD Eğitim ve Beceriler Direktörü Andreas Schleicher, Türkiye'nin PISA 2025 sonuçlarındaki yükselişini tüm dünyanın incelemesi gereken bir başarı hikayesi olarak nitelendirdi. Türkiye'nin üç temel alanda birden gelişim gösteren az sayıdaki ülkeden biri olduğu vurgulandı.

2. OECD'den Türkiye'nin PISA 2025 Başarısına Övgü

OECD Eğitim ve Beceriler Direktörü Andreas Schleicher, Türkiye'nin PISA 2025'teki başarısını takdirle karşıladı. Schleicher, bu başarının detaylı bir şekilde incelenmesi gerektiğini vurguladı.

KRONOLOJİ

Gelişmelerin zaman çizelgesi

En yeni gelişmeden geriye doğru

1. GündemÖnemli gelişme

OECD'den Türkiye'nin eğitim başarısına övgü

OECD Eğitim ve Beceriler Direktörü Andreas Schleicher, Türkiye'nin PISA 2025 sonuçlarındaki yükselişini tüm dünyanın incelemesi gereken bir başarı hikayesi olarak nitelendirdi. Türkiye'nin üç temel alanda birden gelişim gösteren az sayıdaki ülkeden biri olduğu vurgulandı.

Hürriyet
  2. GündemÖnemli gelişme

Anadolu Ajansı