Spor Amedspor'un Erzurum kampı yoğun tempoda devam ediyor
Amedspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum'da çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Besnik Hasi yönetimindeki ekip, günü çift antrenmanla tamamladı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Amedspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum'da çalışmalarını sürdürüyor.
- Teknik direktör Besnik Hasi yönetimindeki ekip, günü çift antrenmanla tamamladı.
- Trendyol Süper Lig ekiplerinden Amedspor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam ediyor.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Amedspor, yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam ediyor. Palandöken'de kamp yapan yeşil-kırmızılı ekip, günü çift antrenman ve salon çalışmalarıyla yoğun bir tempoda geçirdi.
Teknik direktör Besnik Hasi yönetiminde gerçekleştirilen idmanlarda futbolcular; pas, topa sahip olma ve duran top organizasyonları üzerinde durdu. Atletik koşuların ardından yapılan çift kale maçla günün çalışmaları sona erdi. Takım, yeni sezon öncesi fiziksel ve taktiksel hazırlıklarını sürdürerek lige en iyi şekilde başlamayı hedefliyor.