Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun ziyareti sırasında gerçekleşen bir buluşmanın görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Yalı Kafe Kütüphanesi'nde düzenlenen etkinlikte, Emre isimli engelli bir genç ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında duygusal anlar yaşandı.
Etkinlikte söz alan Emre, daha önce yolda karşılaştıkları bir anıdan bahsederek Erdoğan'a olan bağlılığını ifade etti. Emre, Cumhurbaşkanı'nın kendisine gösterdiği ilgiyi hatırlatarak, çevresindekilere bu liderin yükünü hafifletmeleri ve ona dua etmeleri çağrısında bulundu. Emre'nin sözleri üzerine Erdoğan, kendisini yıllardır Samsun ziyaretlerinde gördüğünü belirterek, bu tür karşılaşmaların sorumluluğunu hissettiğini vurguladı.
Erdoğan, gencin samimi ifadelerine karşılık olarak, "Rabb'im bizleri inşallah yalnız koymasın" diyerek teşekkürlerini iletti. Samsun'daki program kapsamında gerçekleşen bu diyalog, katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlerle kurduğu bu iletişim, ziyaretin öne çıkan anlarından biri olarak kayıtlara geçti.