Gündem Seferihisar Belediyesi'nde Rüşvet ve Usulsüzlük Soruşturması
İzmir'de Seferihisar Belediyesi'ne yönelik başlatılan rüşvet ve usulsüzlük soruşturması kapsamında Belediye Başkanı İsmail Yetişkin tutuklandı. Soruşturma süreci, belediye imkanlarının usulsüz kullanımı iddiaları üzerine derinleştiriliyor.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- İzmir'de Seferihisar Belediyesi'ne yönelik başlatılan rüşvet ve usulsüzlük soruşturması kapsamında Belediye Başkanı İsmail Yetişkin tutuklandı.
- Soruşturma süreci, belediye imkanlarının usulsüz kullanımı iddiaları üzerine derinleştiriliyor.
- İzmir'in Seferihisar ilçesinde belediyeye yönelik yürütülen rüşvet ve usulsüzlük soruşturması kapsamında önemli gelişmeler yaşandı.
İzmir'in Seferihisar ilçesinde belediyeye yönelik yürütülen rüşvet ve usulsüzlük soruşturması kapsamında önemli gelişmeler yaşandı. Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, yürütülen soruşturma neticesinde tutuklanarak görevinden uzaklaştırıldı.
İtiraflar Soruşturmayı Derinleştirdi
Soruşturma sürecinde Sultan Acar tarafından yapılan itiraflar dikkat çekti. Acar, Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ile ilişkisi olduğunu ve kendisinden nakit para aldığını ifade etti. Ayrıca Acar, fiilen çalışmadığı halde sigortasının Yetişkin'in bir arkadaşına ait şirket üzerinden yapıldığını belirtti.
Yasal Süreç Devam Ediyor
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, belediye imkanlarının kullanımıyla ilgili iddiaları mercek altına alarak incelemelerini titizlikle sürdürüyor. Olayla ilgili hukuki süreç devam ediyor.