Gündem Trump'ın temsilcileri Ukrayna krizi için Moskova'da
ABD Başkanı Donald Trump'ın özel temsilcileri, Ukrayna krizini görüşmek üzere Rusya'nın başkenti Moskova'ya ulaştı. Heyet, krizin çözümü için diplomatik temaslarda bulunacak.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- ABD Başkanı Donald Trump'ın özel temsilcileri, Ukrayna krizini görüşmek üzere Rusya'nın başkenti Moskova'ya ulaştı.
- Heyet, krizin çözümü için diplomatik temaslarda bulunacak.
- ABD Başkanı Donald Trump tarafından görevlendirilen özel temsilciler Steve Witkoff ve Jared Kushner, kritik bir ziyaret için Moskova'ya iniş yaptı.
ABD Başkanı Donald Trump tarafından görevlendirilen özel temsilciler Steve Witkoff ve Jared Kushner, kritik bir ziyaret için Moskova'ya iniş yaptı. İkilinin Rusya'daki temaslarının ana gündem maddesini, devam eden Ukrayna krizinin çözümüne yönelik diplomatik arayışlar oluşturuyor.
Söz konusu ziyaret, bölgedeki gerilimin düşürülmesi ve çözüm yollarının değerlendirilmesi açısından önem taşıyor. Temsilcilerin Moskova'da gerçekleştireceği görüşmelerin detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.