Galatasaray'ın Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Wilfried Singo, yaşadığı sakatlık sebebiyle takımını yalnız bırakacak. Başakşehir karşılaşması öncesindeki antrenman sırasında sağ dizinin arka bölgesine darbe alan 25 yaşındaki futbolcu, yapılan kontrollerin ardından kadrodan çıkarıldı.
Galatasaray Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Yener İnce, gerçekleştirilen MR ve ileri tetkikler sonucunda oyuncunun sağ uyluk biceps femoris adale grubunda tendon ve kası etkileyen bir hasar ile kanama tespit edildiğini duyurdu. Tedavi sürecine hemen başlanan Singo'nun durumu, teknik heyeti zor durumda bıraktı.
Sarı-kırmızılı ekibin 9 Eylül Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon ile oynayacağı kritik mücadelede, başarılı stoperin sahada yer alması beklenmiyor. Avrupa kupası mücadelesinin ilk haftasında forma giyemeyecek olan Singo'nun yokluğunda teknik direktör Okan Buruk'un savunma hattında nasıl bir değişikliğe gideceği merak konusu oldu. Oyuncunun sahalara dönüş süreciyle ilgili detaylı bilgilendirmenin ilerleyen günlerde yapılması bekleniyor.