Gündem Kushner'den Netanyahu'ya Gazze uyarısı
Eski ABD Başkanı Trump'ın danışmanı Jared Kushner, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya ateşkesin ikinci aşamasına dair uyarıda bulundu. İddiaya göre Kushner, sürecin aksatılmaması gerektiğini vurguladı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Eski ABD Başkanı Trump'ın danışmanı Jared Kushner, İsrail Başbakanı Netanyahu'ya ateşkesin ikinci aşamasına dair uyarıda bulundu.
- İddiaya göre Kushner, sürecin aksatılmaması gerektiğini vurguladı.
- ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı ve damadı Jared Kushner'in, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile kritik bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.
ABD Başkanı Donald Trump'ın eski danışmanı ve damadı Jared Kushner'in, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile kritik bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi. CNN'in aktardığı bilgilere göre Kushner, Netanyahu'ya Gazze'de planlanan ateşkesin ikinci aşamasının uygulanması sürecinde herhangi bir engel çıkarmaması gerektiğini iletti.
Söz konusu uyarı, bölgedeki çatışmaların durdurulmasına yönelik diplomatik çabaların sürdüğü bir dönemde gündeme geldi. İsrail yönetimi ve Kushner cephesinden konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.