Bursa'nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Ankara Yolu Caddesi Otosansit mevkisinde gece saat 02.00 sıralarında yaşanan olayda, Hasan Akın idaresindeki 16 BME 612 plakalı otomobil, sürücüsünün makas atarak ilerlediği sırada kontrolden çıktı. Refüje çarparak savrulan araçta bulunan sürücü Akın ile yanındaki Ömer K. ağır yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi kaza yerinde yaptı. Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hasan Akın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ömer K.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.
Kaza anına ilişkin görüntüler, bölgeden geçen başka bir otomobilin araç kamerasına yansıdı. Kayıtlarda, Akın'ın kullandığı aracın makas atarak ilerlediği ve ardından direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptığı anlar net bir şekilde görüldü. Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı inceleme başlattı.