\n\n

Giresun'da trafik kazası: 1 can kaybı

Giresun'un Güce ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin fındık bahçesine devrilmesi sonucu bir kişi yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Giresun'da trafik kazası: 1 can kaybı +Yerel Haberler +Trabzon
Temsili görsel: Giresun'da trafik kazası: 1 can kaybı
Temsili görsel · Leonhard_Niederwimmer / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Giresun'un Güce ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin fındık bahçesine devrilmesi sonucu bir kişi yaşamını yitirdi.
  • Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
  • Giresun'un Güce ilçesine bağlı Gürağaç Köyü'nde sabah saatlerinde üzücü bir trafik kazası meydana geldi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Giresun'un Güce ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin fındık bahçesine devrilmesi sonucu bir kişi yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 03.08.2026 15:59
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Giresun'un Güce ilçesine bağlı Gürağaç Köyü'nde sabah saatlerinde üzücü bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki bir kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çıkarak yol kenarındaki fındık bahçesine yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, araçta bulunan 62 yaşındaki Salim Çam'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ekiplerin titiz çalışması sonucu araçtan çıkarılan Çam'ın cenazesi, gerekli incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi amacıyla yetkililer tarafından başlatılan soruşturma süreci devam ediyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Giresun'un Güce ilçesinde bir kamyonet fındık bahçesine devrildi.Kaynak 1
  2. Kazada 62 yaşındaki Salim Çam hayatını kaybetti.Kaynak 1
  3. Olay yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.Kaynak 1
  4. Kazayla ilgili resmi inceleme başlatıldı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    61SAATHaber kaynağı · 03.08.2026 15:31

    Giresun’da kamyonet fındık bahçesine devrildi: 1 ölü

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
GELİŞME ZİNCİRİ

Giresun'da trafik kazası: 1 can kaybı

3 bağlantılı haber otomatik eşleştirildi · Yapay zekâ kullanılmadan kronolojik olarak güncellenir.

Tüm dosyayı gör →
🔴 Bu haberden sonra 1 yeni gelişme yayımlandı

En güncel gelişme: Giresun'da kamyonet Karayolları aracına çarptı: 4 yaralı →

Giresun'da kamyonet Karayolları aracına çarptı: 4 yaralıSON GELİŞMEGiresun'un Çıtlakkale Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında bir kamyonet Karayolları'na ait kamyona arkadan çarptı. Sıkışan yaralılar itfaiy…Giresun'da trafik kazası: 1 can kaybıBU HABERGiresun'un Güce ilçesinde kontrolden çıkan kamyonetin fındık bahçesine devrilmesi sonucu bir kişi yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlat…Giresun'da trafik kazası: 1 can kaybıGiresun'un Görele ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ticari taksi şarampole devrildi. Kazada araç sürücüsü Ömer Sağlık yaşamını yitirdi.
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.