Trabzonspor kampında bir günlük izin verdi

Trabzonspor, Schladming'deki antrenman kampının sekizinci gününde oyuncularına bir gün ara verdi. Fatih Tekke'nin yönlendirmesiyle futbolcular, Salzburg, Hallstatt ve Schladming bölgelerinde dinlenme fırsatı buldu.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yerel Haberler +Trabzon
Temsili görsel: Trabzonspor kampında bir günlük izin verdi
Temsili görsel · Kanenori / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Trabzonspor, Schladming'deki antrenman kampının sekizinci gününde oyuncularına bir gün ara verdi.
  • Fatih Tekke'nin yönlendirmesiyle futbolcular, Salzburg, Hallstatt ve Schladming bölgelerinde dinlenme fırsatı buldu.
  • Trabzonspor, Avusturya'nın Schladming şehrinde düzenlediği antrenman kampının sekizinci gününde oyuncularına bir günlük izin tanıdı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Trabzonspor, Schladming'deki antrenman kampının sekizinci gününde oyuncularına bir gün ara verdi. Fatih Tekke'nin yönlendirmesiyle futbolcular, Salzburg, Hallstatt ve Schladming bölgelerinde dinlenme fırsatı buldu.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 01.08.2026 08:58
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Trabzonspor, Avusturya'nın Schladming şehrinde düzenlediği antrenman kampının sekizinci gününde oyuncularına bir günlük izin tanıdı. Teknik direktör Fatih Tekke, yoğun antrenmanların ardından takıma kısa bir mola sağladı. İzin süresince futbolcular, Salzburg, Hallstatt ve Schladming çevresindeki doğal güzelliklerde vakit geçirdi.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 3 olgu

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Trabzonspor, Schladming'de kampın 8. gününde bir günlük izin verdiKaynak 1
  2. Fatih Tekke, yoğun antrenmanların ardından oyunculara bir gün mola sağladıKaynak 1
  3. İzin sonrası futbolcular Avusturya'nın Salzburg, Hallstatt ve Schladming bölgelerinde vakit geçirdiKaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    61SAATHaber kaynağı · 01.08.2026 08:41

    Tempo bir an olsun düşmedi! Takım nefes aldı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler