Harry Potter serisinin 25. yılına özel olarak düzenlenen Harry Potter Film Concert Series, Türkiye'deki izleyiciler için geri dönüyor. Serinin dördüncü halkası olan Harry Potter ve Ateş Kadehi, canlı senfoni orkestrasının eşlik edeceği özel bir gösterimle sahneye taşınıyor.
Piu Entertainment tarafından organize edilen etkinlik, 28 Kasım tarihinde İstanbul Volkswagen Arena'da saat 15.00 ve 20.00'de gerçekleşecek. Ankara'daki izleyiciler ise 13 Aralık'ta ATO Congresium'da saat 14.00 ve 19.00'deki gösterimlere katılabilecek.
Şef Benjamin Pope yönetimindeki dev orkestra, Patrick Doyle'un ödüllü bestelerini filmle tam senkronize bir şekilde canlı olarak seslendirecek. Sinema ve müziği birleştiren bu deneyim, serinin hayranlarına unutulmaz bir atmosfer sunmayı hedefliyor.