Gündem Kapadokya Semalarında 15 Temmuz Anması
Nevşehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sıcak hava balonlarıyla özel bir uçuş gerçekleştirildi. Etkinlikte şehitler anılarak Türk bayrakları gökyüzüne taşındı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Nevşehir'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla sıcak hava balonlarıyla özel bir uçuş gerçekleştirildi.
- Etkinlikte şehitler anılarak Türk bayrakları gökyüzüne taşındı.
- Nevşehir Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir organizasyona imza attı.
Nevşehir Valiliği, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir organizasyona imza attı. Göreme beldesindeki Kılıçlar Vadisi'nden havalanan sıcak hava balonları, bölgenin simgesi olan peribacaları ve doğal kaya oluşumları üzerinde yaklaşık bir saat boyunca süzüldü.
Şehitler Gökyüzünde Anıldı
Uçuşa katılan balonlara Türk bayraklarının yanı sıra şehitlerin fotoğraflarını içeren afişler asıldı. Özellikle şehit Ömer Halisdemir'in posterinin yer aldığı balonlar, Kapadokya semalarında dikkat çekti. Programa Nevşehir Valisi Hüseyin Kök, İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman ve İl Jandarma Komutanı katılım sağladı.