Yerel Haberler Küçükçekmece'de cami minaresinden kopan parçalar trafiği durdurdu
İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle bir caminin minaresinden kopan kurşun levhalar park halindeki araca zarar verdi. Olay sonrası güvenlik gerekçesiyle sokak trafiğe kapatıldı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- İstanbul'da etkili olan şiddetli yağış nedeniyle bir caminin minaresinden kopan kurşun levhalar park halindeki araca zarar verdi.
- Olay sonrası güvenlik gerekçesiyle sokak trafiğe kapatıldı.
- İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde gece saatlerinde etkisini gösteren şiddetli yağmur ve rüzgar, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Kuledibi Mevlana Camii'nde hasara yol açtı.
İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde gece saatlerinde etkisini gösteren şiddetli yağmur ve rüzgar, Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Kuledibi Mevlana Camii'nde hasara yol açtı. Minarede bulunan kurşun levhalar, olumsuz hava koşullarına dayanamayarak Hanımeli Sokak üzerine düştü. O sırada sokakta park halinde bulunan bir araç, düşen parçalar nedeniyle maddi hasar gördü.
İhbar üzerine bölgeye intikal eden polis ekipleri, çevrede güvenlik şeridi oluşturarak önlem aldı. Hasar gören araç bölgeden kaldırılırken, ekipler düşen parçaları topladı. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayda, tedbir amacıyla sokak yaya ve araç trafiğine tamamen kapatıldı.