\n\n

Trabzonspor'un Finlandiya yolculuğunda pasaport krizi

Trabzonspor kafilesi, UEFA Konferans Ligi maçı için gittiği Finlandiya'da havalimanında uzun süre bekletildi. Resmi yazışmalara rağmen pasaport kontrolünde tek personelin görevlendirilmesi tepki çekti.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yerel Haberler +Trabzon
Temsili görsel: Trabzonspor'un Finlandiya yolculuğunda pasaport krizi
Temsili görsel · 3935302 / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Trabzonspor kafilesi, UEFA Konferans Ligi maçı için gittiği Finlandiya'da havalimanında uzun süre bekletildi.
  • Resmi yazışmalara rağmen pasaport kontrolünde tek personelin görevlendirilmesi tepki çekti.
  • UEFA Konferans Ligi mücadelesi için Finlandiya'ya giden Trabzonspor kafilesi, Tampere Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra beklenmedik bir durumla karşılaştı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Trabzonspor kafilesi, UEFA Konferans Ligi maçı için gittiği Finlandiya'da havalimanında uzun süre bekletildi. Resmi yazışmalara rağmen pasaport kontrolünde tek personelin görevlendirilmesi tepki çekti.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 15.10.2026 09:25
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

UEFA Konferans Ligi mücadelesi için Finlandiya'ya giden Trabzonspor kafilesi, Tampere Havalimanı'na iniş yaptıktan sonra beklenmedik bir durumla karşılaştı. Uzun süren uçak yolculuğunun ardından şehre ulaşan bordo-mavili ekip, pasaport kontrolü sırasında ciddi bir gecikme yaşadı. Futbolcular ve teknik heyet, işlemlerin tamamlanması için bir saati aşkın süre beklemek zorunda kaldı.

Yapılan incelemeler sonucunda, günler öncesinden gerekli resmi yazışmaların yapılmasına rağmen havalimanındaki pasaport kontrol noktasında yalnızca bir görevlinin bulunduğu tespit edildi. Trabzonspor yöneticisi Gözde Atasoy, sistemin yavaş işlemesine dikkat çekerek yaşanan duruma tepki gösterdi. Teknik direktör Thomas Reis ve oyuncular, uzun süren bekleyiş sırasında zor anlar yaşadı.

Yaşanan tüm bu olumsuzluklara rağmen, kafileye yönelik nazik bir karşılama da gerçekleşti. Finlandiya Büyükelçiliği yetkilileri, Trabzonspor kafilesini Türk bayrağı ile karşılayarak sürece dair pozitif bir detay sundu. Futbolcular ise uzun süren yorgunluğa ve bekletilme sürecine rağmen kendilerine gösterilen ilgiye karşı nezaketlerini korudu. Trabzonspor gibi uluslararası bir markanın şehre gelişinde yaşanan bu organizasyon eksikliği, spor kamuoyunda ciddiyetsizlik olarak değerlendirildi. Kafile, yaşanan tüm zorluklara rağmen maç hazırlıklarına odaklanarak konaklayacağı bölgeye geçiş yaptı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Trabzonspor kafilesi UEFA Konferans Ligi maçı için Finlandiya'nın Tampere şehrine gitti.Kaynak 1
  2. Trabzonspor kafilesi Tampere Havalimanı'nda pasaport kontrolünde bir saati aşkın süre bekletildi.Kaynak 1
  3. Havalimanındaki pasaport kontrol noktasında sadece bir görevlinin çalışması süreci yavaşlattı.Kaynak 1
  4. Trabzonspor yöneticisi Gözde Atasoy yaşanan gecikmeye tepki gösterdi.Kaynak 1
  5. Finlandiya Büyükelçiliği, Trabzonspor kafilesini Türk bayrağı ile karşıladı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    61SAATHaber kaynağı · 15.10.2026 08:26

    Trabzonspor'a yapılan bu hareketin mantığı da izahı da yok

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.