Spor Trendyol 1. Lig'in 2026‑2027 Sezonu Fikstürü Çekildi
TFF Riva'da yapılan kura çekimiyle 20 takımlı yeni sezonun takvimi belirlendi. Mecnun Otyakmaz katıldı ve 2. Lig'den dört takım yükseldi.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- TFF Riva'da yapılan kura çekimiyle 20 takımlı yeni sezonun takvimi belirlendi.
- Lig sezonu fikstürü, TFF'nin Riva tesislerinde gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi.
- Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, lig kulüplerinin başkan ve temsilcileriyle birlikte etkinlikte bulundu.Ligde 20 takım yer alacak ve sezon 7 Ağustos'ta başlayıp 8 Mayıs 2027'de sona erecek.
2026‑2027 Trendyol 1. Lig sezonu fikstürü, TFF'nin Riva tesislerinde gerçekleştirilen kura çekimiyle belirlendi. TFF 1. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz, lig kulüplerinin başkan ve temsilcileriyle birlikte etkinlikte bulundu.
Ligde 20 takım yer alacak ve sezon 7 Ağustos'ta başlayıp 8 Mayıs 2027'de sona erecek. Ayrıca 2. Lig'den iki grup lideri ve iki play‑off takımı olmak üzere dört takım bu sezona katıldı.