Yerel Haberler Milas açıklarında yelkenli teknede göçmen operasyonu
Milas açıklarında durdurulan bir yelkenli teknede 14 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Milas açıklarında durdurulan bir yelkenli teknede 14 düzensiz göçmen yakalandı.
- Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.
- Muğla'nın Milas ilçesi açıklarında devriye gezen Sahil Güvenlik ekipleri, şüpheli bir yelkenli tekneyi tespit ederek durdurdu.
Muğla'nın Milas ilçesi açıklarında devriye gezen Sahil Güvenlik ekipleri, şüpheli bir yelkenli tekneyi tespit ederek durdurdu. Yapılan kontrollerde teknenin içerisinde 10 Afganistan ve 2 İran uyruklu olmak üzere toplam 14 düzensiz göçmen olduğu belirlendi. Aralarında 4 çocuğun da bulunduğu göçmenler, gerekli işlemlerin yapılması için ilgili birimlere teslim edildi.
Operasyon kapsamında teknede bulunan Moldova ve Tunus uyruklu 2 kişi, göçmen kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.