Antalya'nın Korkuteli ilçesine bağlı Karakuyu Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Sefer Coşkun isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi Ayşegül Coşkun ile kayınpederi Ahmet Engel ve kayınvalidesi Cemile Engel'i av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Sabah saatlerinde gerçekleşen saldırı sırasında evde bulunan ailenin 13 yaşındaki çocuğu, yaşanan tartışma ve bağrışmalar üzerine KADES uygulaması üzerinden yardım çağrısında bulundu.
Yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen üç kişinin cenazeleri, otopsi işlemleri için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan incelemelerin ardından cenazeler aile yakınlarına teslim edildi. Evde bulunan diğer üç çocuk ise koruma altına alındı.
Soruşturma kapsamında, şüpheli Sefer Coşkun hakkında daha önceden alınmış bir uzaklaştırma kararı bulunduğu tespit edildi. Ayrıca şüphelinin sosyal medya hesapları üzerinden tehdit içerikli paylaşımlar yaptığı belirlendi. Ahmet Engel'in, damadının baskılarından korunmak amacıyla kısa süre önce Aksu'dan Korkuteli'ne taşındığı öğrenildi. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için başlatılan geniş çaplı operasyon devam ediyor.