Ekonomi Taksicilerden yerli otomobil Togg T6X'e yoğun ilgi
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, Togg'un yeni modeli T6X'in ticari taksilerde kullanılması için çağrıda bulundu. Esnaf, yerli aracın uygun finansmanla sunulmasını bekliyor.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu, Togg'un yeni modeli T6X'in ticari taksilerde kullanılması için çağrıda bulundu.
- Esnaf, yerli aracın uygun finansmanla sunulmasını bekliyor.
- Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, yerli otomobil Togg'un yeni modeli T6X'in taksici esnafı arasında büyük bir heyecan yarattığını ifade etti.
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, yerli otomobil Togg'un yeni modeli T6X'in taksici esnafı arasında büyük bir heyecan yarattığını ifade etti. Yiğiner, yerli üretimin ticari taksilerde yaygınlaşmasının hem milli markaya güç katacağını hem de ülke ekonomisini destekleyeceğini vurguladı.
Taksici esnafının araçlarını yenileme sürecinde Togg'un tercih edilmesinin önemine değinen Yiğiner, bu modelin uygun satın alma ve finansman koşullarıyla sunulması gerektiğini belirtti. Bu sayede vatandaşların daha konforlu ve yerli araçlarla hizmet alabileceğini ifade eden federasyon yönetimi, yerli otomobilin ticari filolarda yer alması için gerekli adımların atılmasını bekliyor.