Gündem Lübnan'ın güneyine yönelik saldırılarda can kaybı artıyor
İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyine yönelik son üç gündeki saldırılarında 27 kişi yaşamını yitirdi. Nebatiye'deki son saldırıda ise aralarında bebeklerin de bulunduğu 12 kişi hayatını kaybetti.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- İsrail ordusunun Lübnan'ın güneyine yönelik son üç gündeki saldırılarında 27 kişi yaşamını yitirdi.
- Nebatiye'deki son saldırıda ise aralarında bebeklerin de bulunduğu 12 kişi hayatını kaybetti.
- İsrail ordusu, Lübnan'ın güney bölgelerine yönelik askeri operasyonlarını sürdürüyor.
İsrail ordusu, Lübnan'ın güney bölgelerine yönelik askeri operasyonlarını sürdürüyor. Son üç gün içerisinde gerçekleştirilen saldırılar sonucunda toplam 27 sivil hayatını kaybetti. Bölgeden gelen son bilgilere göre, Nebatiye kentine bağlı Kefr Rumman beldesine düzenlenen hava saldırısında 12 kişi yaşamını yitirdi.
Saldırının hedefi olan bölgede hayatını kaybedenler arasında iki bebek ile iki sağlık çalışanının bulunduğu bildirildi. Bölgedeki gerilim ve can kayıpları endişe yaratmaya devam ediyor.