Gündem Miçotakis'ten Ankara'da yapıcı ilişki mesajı
Yunanistan Başbakanı Miçotakis, NATO Zirvesi için bulunduğu Ankara'da Türkiye ile ilişkileri değerlendirdi. Zirve organizasyonundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Miçotakis, yapıcı bir yaklaşımı desteklediğini vurguladı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Yunanistan Başbakanı Miçotakis, NATO Zirvesi için bulunduğu Ankara'da Türkiye ile ilişkileri değerlendirdi.
- Zirve organizasyonundan duyduğu memnuniyeti dile getiren Miçotakis, yapıcı bir yaklaşımı desteklediğini vurguladı.
- Yunanistan Başbakanı Miçotakis, 36.
Yunanistan Başbakanı Miçotakis, 36. NATO Zirvesi'ne katılmak üzere geldiği Ankara'da temaslarda bulundu. Zirve kapsamında Türkiye'nin ev sahipliğini değerlendiren Miçotakis, organizasyonun başarısına dikkat çekerek Türk misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.
İki ülke arasındaki ilişkilere dair açıklamalarda bulunan Miçotakis, yapıcı bir tutumu desteklediğini belirtti. Ankara'daki zirve süreci, diplomatik ilişkilerin geliştirilmesi adına önemli bir platform oluştururken, Miçotakis'in açıklamaları iş birliği mesajı olarak öne çıktı.