Yaşam Sivas'ta nehre giren şahsın cesedi bulundu
Sivas'ın Gemerek ilçesinde serinlemek için girdiği Kızılırmak'ta akıntıya kapılan Soner Koçyiğit'in cansız bedenine ulaşıldı. Olayda iki kişi kurtulurken, dört gün süren arama çalışmaları sonuç verdi.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Sivas'ın Gemerek ilçesinde serinlemek için girdiği Kızılırmak'ta akıntıya kapılan Soner Koçyiğit'in cansız bedenine ulaşıldı.
- Olayda iki kişi kurtulurken, dört gün süren arama çalışmaları sonuç verdi.
- Sivas'ın Gemerek ilçesinde meydana gelen üzücü olayda, serinlemek amacıyla Kızılırmak'a giren bir grup akıntıya kapıldı.
Sivas'ın Gemerek ilçesinde meydana gelen üzücü olayda, serinlemek amacıyla Kızılırmak'a giren bir grup akıntıya kapıldı. Durumun fark edilmesi üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile akıntıya kapılan üç kişiden ikisi sudan çıkarılarak kurtarıldı.
Akıntıda kaybolan Soner Koçyiğit'i (37) bulmak için dalgıçlar ve jandarma tarafından geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Dört gün süren çalışmaların ardından, Koçyiğit'in cansız bedeni bugün nehre kıyıda yaşayan vatandaşlar tarafından bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, cesedi sudan çıkardı.