UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Sturm Graz'ı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de, Futbol Şube Sorumlusu Cihan Kamer maç sonu açıklamalarda bulundu. Takımın sergilediği baskılı oyundan memnun olduğunu belirten Kamer, yeni transferlerin takıma uyum süreciyle birlikte Fenerbahçe'nin her geçen hafta daha iyi bir seviyeye ulaşacağını vurguladı.
Forvet transferi yolda
Taraftarlara transfer konusunda güvence veren Cihan Kamer, uzun süredir üzerinde çalışılan forvet takviyesinin play-off turuna kadar tamamlanacağını açıkladı. Kamer, kaliteli oyuncu transferlerinin zaman gerektirdiğini belirterek, "Forvet transferi yetişecek" ifadesini kullandı. Vedat'ın iyileşme süreciyle birlikte hücum hattının daha da güçleneceğini belirten yönetici, santrfor eksikliğine rağmen alınan sonuçların gurur verici olduğunu dile getirdi.
Oosterwolde'den kötü haber
Maçın 30. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Jayden Oosterwolde'nin durumu hakkında da konuşan Kamer, oyuncunun sahalardan uzak kalacağını doğruladı. İlk belirlemelere göre Oosterwolde'nin 3-4 hafta forma giyemeyeceğini ifade eden Kamer, kesin durumun yapılacak kontrollerin ardından netleşeceğini belirtti.
Takımın oyun sisteminin yavaş yavaş oturduğuna dikkat çeken Cihan Kamer, teknik ekibin yabancı kuralı ve kadro planlaması konusundaki çalışmalarının da titizlikle sürdüğünü ifade etti. Taraftarların desteğine teşekkür eden Kamer, sezonun geri kalanında daha coşkulu ve baskılı bir Fenerbahçe izletmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.