Gündem Dışişleri Bakanı Fidan'dan Libya heyetiyle kritik görüşme
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da Libya Milli Birlik Hükümeti temsilcileriyle bir araya geldi. Basına kapalı gerçekleşen görüşmede ikili ilişkiler ve güvenlik konuları ele alındı.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da Libya Milli Birlik Hükümeti temsilcileriyle bir araya geldi.
- Basına kapalı gerçekleşen görüşmede ikili ilişkiler ve güvenlik konuları ele alındı.
- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da Libya Milli Birlik Hükümeti'nden üst düzey isimleri ağırladı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da Libya Milli Birlik Hükümeti'nden üst düzey isimleri ağırladı. Fidan, Libya Savunma Bakan Vekili Abdüsselam Zubi ve Başbakan'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı İbrahim Dibeybe ile bir araya geldi.
Başkentte gerçekleştirilen ve basına kapalı tutulan görüşmeye dair resmi kaynaklardan fotoğraf paylaşımı yapıldı. İki ülke arasındaki iş birliği süreçlerinin değerlendirildiği toplantı, diplomatik temaslar kapsamında önemli bir gündem maddesi oluşturdu.