Spor Beşiktaş'ta Hradec Kralove Hazırlıkları Sürüyor
Beşiktaş, Hradec Kralove ile oynayacağı maçın hazırlıklarına teknik direktör Vincenzo Italiano yönetiminde devam etti. Siyah-beyazlı ekip, yarınki son antrenmanın ardından Çekya'ya hareket edecek.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Beşiktaş, Hradec Kralove ile oynayacağı maçın hazırlıklarına teknik direktör Vincenzo Italiano yönetiminde devam etti.
- Siyah-beyazlı ekip, yarınki son antrenmanın ardından Çekya'ya hareket edecek.
- Beşiktaş, Hradec Kralove ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Beşiktaş, Hradec Kralove ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vincenzo Italiano yönetiminde gerçekleştirilen idman, yarım sahada yapılan taktik çalışmaların ardından duran top organizasyonlarıyla tamamlandı.
Siyah-beyazlılar, hazırlık sürecini yarın yapacakları son çalışma ile noktalayacak. Beşiktaş kafilesi, antrenmanın ardından Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Çekya'nın başkenti Prag'a giderek maç saatini beklemeye başlayacak.