2026 VNL Milletler Ligi finalinde Brezilya ile karşılaşan A Milli Kadın Voleybol Takımı, rakibini 3-1'lik skorla geçerek turnuvayı şampiyonlukla tamamladı. Zorlu geçen mücadelenin ardından duygularını paylaşan milli voleybolcu Zehra Güneş, son topa kadar büyük bir mücadele verdiklerini vurguladı.
Güneş, Brezilya'nın çok güçlü bir rakip olduğunu belirterek, hedeflerine ulaşmış olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti. Ülkeye altın madalya ile dönmenin gururunu yaşadıklarını dile getiren başarılı sporcu, ailesini özlediğini de sözlerine ekledi.
Şampiyonluk kutlamalarının ardından kısa bir dinlenme süreci geçirecek olan Filenin Sultanları, vakit kaybetmeden Avrupa Şampiyonası hazırlıklarına başlayacak. Takım olarak eksiklerini gidermeye odaklanacaklarını belirten Güneş, benzer başarıları kendi evlerinde de tekrarlamayı hedeflediklerini belirtti. Milli takımın disiplinli çalışma temposu, önümüzdeki turnuvalar öncesinde moral kaynağı oldu.