Bakan Kurum ve Sırrı Sakık'tan Ağrı gündemli görüşme

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'ı makamında ağırladı. Görüşmede bölge illerinin sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Bakan Kurum ve Sırrı Sakık'tan Ağrı gündemli görüşme
Temsili görsel · Tama66 / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'ı makamında ağırladı.
  • Görüşmede bölge illerinin sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi.
  • Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile Bakanlık binasında bir araya geldi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık'ı makamında ağırladı. Görüşmede bölge illerinin sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 24.07.2026 02:09
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile Bakanlık binasında bir araya geldi. Görüşmeye dair sosyal medya hesabından açıklama yapan Kurum, Ağrı ve çevre illerin ihtiyaçlarını yakından dinlediklerini belirtti.

Bölgedeki taleplerin masaya yatırıldığı toplantıda, yürütülebilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Bakan Kurum, şehirlerin ihtiyaçlarına yönelik çözüm üretmek amacıyla ortak akıl ve istişare süreçlerini sürdüreceklerini ifade etti.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 3 olgu

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, DEM Parti Ağrı Milletvekili Sırrı Sakık ile görüştü.Kaynak 1
  2. Görüşme Bakanlık binasında gerçekleştirildi.Kaynak 1
  3. Toplantıda Ağrı ve çevre illerin ihtiyaçları ile talepleri ele alındı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    CNN TürkHaber kaynağı · 24.07.2026 02:09

    Bakan Kurum, DEM Parti Ağrı Milletvekili Sakık ile bir araya geldi

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler