\n\n
Google News'te HaberSitesi.org'u takip edin

Ertan Aydın hakkında tutuklama talebi

Sermaye piyasası işlemleriyle ilgili yürütülen bir soruşturma kapsamında Ertan Aydın gözaltına alındı. Araştırma ve kampanya şirketi kurucusu olan Aydın, mahkemeye sevk edildi.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Ertan Aydın hakkında tutuklama talebi
Temsili görsel · Felix-Mittermeier / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Sermaye piyasası işlemleriyle ilgili yürütülen bir soruşturma kapsamında Ertan Aydın gözaltına alındı.
  • Araştırma ve kampanya şirketi kurucusu olan Aydın, mahkemeye sevk edildi.
  • İstanbul'da yürütülen bir sermaye piyasası soruşturması kapsamında, araştırma ve kampanya şirketi kurucusu Ertan Aydın gözaltına alındı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Sermaye piyasası işlemleriyle ilgili yürütülen bir soruşturma kapsamında Ertan Aydın gözaltına alındı. Araştırma ve kampanya şirketi kurucusu olan Aydın, mahkemeye sevk edildi.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 24.10.2026 21:28
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

İstanbul'da yürütülen bir sermaye piyasası soruşturması kapsamında, araştırma ve kampanya şirketi kurucusu Ertan Aydın gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Aydın, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Soruşturma süreci devam ediyor

Sermaye piyasası işlemleriyle bağlantılı olduğu iddia edilen soruşturma dosyası kapsamında, şüphelinin hakimlik huzurundaki işlemleri sürüyor. Konuyla ilgili hukuki süreç, ilgili makamlar tarafından titizlikle takip ediliyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 3 olgu

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Ertan Aydın, sermaye piyasası işlemleriyle ilgili bir soruşturma kapsamında gözaltına alındı.Kaynak 1
  2. Ertan Aydın, tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.Kaynak 1
  3. Ertan Aydın bir araştırma ve kampanya şirketinin kurucusudur.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Anadolu AjansıHaber ajansı · 24.10.2026 20:29

    Sermaye piyasası işlemleri soruşturmalarında Ertan Aydın'a tutuklama talebi

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.