Salt Galata'da Emek ve Kentleşme Sergisi
Salt Galata, üretim ve kentleşme temalı yeni bir sergiye ev sahipliği yapıyor. İşi Olmayan Giremez başlıklı sergi, 2027 yılına kadar ziyaret edilebilecek.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Salt Galata, üretim ve kentleşme temalı yeni bir sergiye ev sahipliği yapıyor.
- İşi Olmayan Giremez başlıklı sergi, 2027 yılına kadar ziyaret edilebilecek.
- İstanbul'daki Salt Galata, üretim, emek ve kentleşme arasındaki karmaşık ilişkiyi mercek altına alan İşi Olmayan Giremez adlı sergiyi sanatseverlerle buluşturuyor.
İstanbul'daki Salt Galata, üretim, emek ve kentleşme arasındaki karmaşık ilişkiyi mercek altına alan İşi Olmayan Giremez adlı sergiyi sanatseverlerle buluşturuyor. Eylül Şenses tarafından hazırlanan program, ziyaretçilere sanayi tarihine dair kapsamlı bir bakış açısı sunuyor.
Sanayi Mimarlığına Yolculuk
Sergi, özellikle 1930 ile 1970 yılları arasındaki sanayi mimarlığına odaklanan özel bir arşiv sunumunu içeriyor. Geçmişin endüstriyel yapısını ve toplumsal etkilerini inceleyen bu çalışma, 14 Şubat 2027 tarihine kadar ziyarete açık kalacak.