\n\n

Marmara Denizi'nde deprem paniği

Marmara Denizi'nde gece saatlerinde 3,5 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Yalova açıklarında gerçekleşen sarsıntı bölgede kısa süreli endişeye yol açtı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Marmara Denizi'nde deprem paniği
Temsili görsel · Angelo_Giordano / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Marmara Denizi'nde gece saatlerinde 3,5 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.
  • Yalova açıklarında gerçekleşen sarsıntı bölgede kısa süreli endişeye yol açtı.
  • Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Marmara Denizi'nde gece saat 22.08 sularında bir sarsıntı yaşandığını duyurdu.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Marmara Denizi'nde gece saatlerinde 3,5 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Yalova açıklarında gerçekleşen sarsıntı bölgede kısa süreli endişeye yol açtı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 10.10.2026 22:58
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Marmara Denizi'nde gece saat 22.08 sularında bir sarsıntı yaşandığını duyurdu. Merkez üssü Yalova'ya yaklaşık 4,6 kilometre mesafede bulunan depremin büyüklüğü 3,5 olarak ölçüldü.

Yetkililer, yerin 7,96 kilometre derinliğinde meydana gelen sarsıntının bölgedeki etkilerine dair incelemelerini sürdürüyor. Deprem, çevre illerden de hissedilirken, ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum bildirilmedi.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 3 olgu

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Marmara Denizi'nde saat 22.08'de 3,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.Kaynak 1
  2. Depremin merkez üssü Yalova'ya 4,6 kilometre uzaklıkta kaydedildi.Kaynak 1
  3. Sarsıntının yerin 7,96 kilometre derinliğinde gerçekleştiği belirlendi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    TRT HaberHaber kaynağı · 10.10.2026 22:15

    Marmara açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.