Spor Emre Belözoğlu: Maçın Momentumu Bizdeydi, Türk Futbolu Kan Kaybetti
Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'a 3-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, maçın belirli bölümlerinde oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu ve Türk futbolunun son yıllarda büyük kan kaybı yaşadığını belirtti.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray'a 3-1 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.
- Belözoğlu, maçın belirli bölümlerinde oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu ve Türk futbolunun son yıllarda büyük kan kaybı yaşadığını belirtti.
- Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray ile oynadıkları ve 3-1 mağlubiyetle sonuçlanan maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.
Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Galatasaray ile oynadıkları ve 3-1 mağlubiyetle sonuçlanan maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Belözoğlu, maçın ortasında oyunun momentumunun kendi takımlarına geçtiğini ve rakibin 10 kişi kalmasının ardından gol bulduklarını ifade etti.
Oyuncu Değişiklikleri ve Takımın Durumu
Teknik direktör, oyuncu değişikliklerinin ardından oyunun geriye gittiğini kabul ederken, Kasımpaşa'nın genç ve gelişime açık oyunculardan kurulu bir takım olduğunu vurguladı. Belözoğlu, Türk futbolunun son 2-3 senede fazlasıyla kan kaybettiğini ve bu durumun kendisini üzdüğünü sözlerine ekledi.
Sezon Hedefleri
Kasımpaşa'nın sezon sonunda ilk 10 içinde yer alma hedefi olduğunu da belirten Belözoğlu, Türk futbolunda yaşananlar nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirdi.