Beşiktaş Kulübü'nde hafta sonunda düzenlenen olağanüstü seçimli genel kurulun ardından yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirerek görev dağılımını belirledi. Başkan Serdal Adalı liderliğinde yapılan toplantı sonucunda kulübün idari kadrosunda önemli değişikliklere gidildi.
Yapılan resmi açıklamaya göre, Murat Kılıç ikinci başkanlık görevine getirilirken, Leman Özgür Rodoplu ve Mithat Görkem Aksoy asbaşkan olarak görevlendirildi. Kulübün genel sekreterlik görevini Uğur Fora, muhasip üyeliğini ise Orhan Özalp üstlendi. Basın sözcülüğü görevini ise Mete Düren'in yürüteceği duyuruldu.
Yönetim, geçen sezonun ardından futbol komitesini de yeniden yapılandırarak aktif hale getirdi. Serdal Adalı başkanlığında oluşturulan komitede Murat Kılıç, Mithat Görkem Aksoy, Aykan Aydın ve Melih Aydoğdu yer aldı. Yeni dönemde komitenin Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri ile yönetim arasında köprü görevi görmesi hedefleniyor.
Futbol komitesinin öncelikli gündem maddesi ise yaklaşan ocak ayı transfer dönemi olacak. Komite üyelerinin, futbol direktörü Önder Özen ile koordineli bir şekilde çalışarak transfer süreçlerini yöneteceği belirtildi. Siyah-beyazlı camia, bu yeni yapılanmayla birlikte sportif alanda istikrarı yakalamayı amaçlıyor.