\n\n
Google News'te HaberSitesi.org'u takip edin

Bakan Göktaş'tan Srebrenitsa mesajı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Srebrenitsa Soykırımı'nın 31. yıl dönümü anma törenlerine katılmak üzere Bosna Hersek'e gitti. Göktaş, yaşanan acıların unutulmaması gerektiğini vurguladı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Bakan Göktaş'tan Srebrenitsa mesajı
Temsili görsel · Peggy_Marco / Pixabay
⚡
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Srebrenitsa Soykırımı'nın 31.
  • yıl dönümü anma törenlerine katılmak üzere Bosna Hersek'e gitti.
  • Göktaş, yaşanan acıların unutulmaması gerektiğini vurguladı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Srebrenitsa Soykırımı'nın 31. yıl dönümü anma törenlerine katılmak üzere Bosna Hersek'e gitti. Göktaş, yaşanan acıların unutulmaması gerektiğini vurguladı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 11.07.2026 14:44
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Srebrenitsa Soykırımı'nın 31. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma törenleri için Potoçari'de bulunuyor. Bölgedeki temasları kapsamında açıklamalarda bulunan Bakan Göktaş, yaşanan büyük acının asla unutturulmayacağını ifade etti.

Göktaş, ziyaretinin temel amacının hem bu tarihi acıyı hafızalarda canlı tutmak hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın özel mesajını bölge halkına ve tören katılımcılarına iletmek olduğunu belirtti. Anma etkinlikleri, soykırım kurbanlarının anısını yaşatmak amacıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş katılımla gerçekleştiriliyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 3 olgu

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Srebrenitsa Soykırımı'nın 31. yıl dönümü anma törenlerine katıldı.Kaynak 1
  2. Bakan Göktaş, Potoçari'de yaptığı açıklamada soykırım acısının unutturulmayacağını vurguladı.Kaynak 1
  3. Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajını iletmek üzere bölgede bulunduğunu belirtti.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Anadolu AjansıHaber ajansı · 11.07.2026 13:00

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Srebrenitsa Soykırımı'nı unutturmayacaklarını söyledi

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.