Ankara'nın Kızılırmak Mahallesi'nde bulunan bir spor salonunda, işletmenin devriyle ilgili yaşanan alacak meselesi kanlı bitti. Dün akşam saatlerinde 1450'nci Sokak üzerinde meydana gelen olayda, iki grup arasında telefonda başlayan tartışma kısa sürede silahlı çatışmaya dönüştü.
Taner Aksoy, Kenan B. ve Bahattin Ş., spor salonuna geldikleri sırada işletmenin yeni sahibi Halil T. ile karşı karşıya geldi. Halil T.'nin park halindeki bir aracın arka koltuğundan aldığı pompalı tüfekle ateş açması üzerine taraflar arasında çatışma çıktı. Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde, tarafların birbirlerine tabanca ve tüfekle karşılık verdiği görüldü.
Çatışma sonucunda Taner Aksoy olay yerinde hayatını kaybederken, Kenan B. ise yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri, olayla bağlantılı olduğu belirlenen Halil T., Emircan İ. ve Bahattin Ş.'yi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda şüphelilerin üzerinde üç tabanca ve bir tüfek ele geçirildi. Emniyet birimleri tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin işlemleri devam ediyor. Olay anı, spor salonunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.