Gündem Bakan Fidan'dan yoğun diplomasi trafiği
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, uluslararası düzeyde düzenlenen üç farklı toplantıya katılım sağladı. Bakan Fidan, bölgesel ve küresel iş birliği süreçlerini değerlendirdi.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, uluslararası düzeyde düzenlenen üç farklı toplantıya katılım sağladı.
- Bakan Fidan, bölgesel ve küresel iş birliği süreçlerini değerlendirdi.
- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yoğun diplomasi trafiği kapsamında üç kritik toplantıda yer aldı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yoğun diplomasi trafiği kapsamında üç kritik toplantıda yer aldı. Fidan, Türkiye-Mısır-Pakistan-Suudi Arabistan Dışişleri Bakanları Altıncı Toplantısı'na katılarak bölgesel konuları ele aldı. Ayrıca, çok sayıda ülkenin dışişleri bakanının iştirak ettiği eşgüdüm toplantısında bulundu.
Diplomatik temaslarını sürdüren Bakan Fidan, Meksika, Endonezya, Güney Kore, Türkiye ve Avustralya'nın oluşturduğu MIKTA'nın 30. Dışişleri Bakanları Toplantısı'na da katılım sağladı. Bu görüşmelerle Türkiye'nin uluslararası platformlardaki iş birliği süreçleri güçlendirildi.