\n\n

Hull City Chelsea deplasmanından puanla döndü

Chelsea ile 2-2 berabere kalan Hull City'de teknik direktör Sergej Jakirovic, takımının performansından memnun olduğunu ifade etti. Maçta iki gol atan Muhammed Belloumi öne çıkarken, sakatlanan Nobel Mendy hastaneye kaldırıldı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Spor
Temsili görsel: Hull City Chelsea deplasmanından puanla döndü
Temsili görsel · derJani / Pixabay
Haberin kısa özeti2 dakikada okuyun
  • Chelsea ile 2-2 berabere kalan Hull City'de teknik direktör Sergej Jakirovic, takımının performansından memnun olduğunu ifade etti.
  • Maçta iki gol atan Muhammed Belloumi öne çıkarken, sakatlanan Nobel Mendy hastaneye kaldırıldı.
  • Premier Lig mücadelesinde Chelsea'ye konuk olan Hull City, zorlu Stamford Bridge deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Chelsea ile 2-2 berabere kalan Hull City'de teknik direktör Sergej Jakirovic, takımının performansından memnun olduğunu ifade etti. Maçta iki gol atan Muhammed Belloumi öne çıkarken, sakatlanan Nobel Mendy hastaneye kaldırıldı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 12.09.2026 23:01
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Premier Lig mücadelesinde Chelsea'ye konuk olan Hull City, zorlu Stamford Bridge deplasmanından 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hull City Teknik Direktörü Sergej Jakirovic, alınan bir puanın değerli olduğunu vurguladı.

Maçın taktiksel kurgusuna değinen Jakirovic, Chelsea'nin hücum hattındaki oyuncu yerleşimlerini önceden analiz ettiklerini belirtti. Deneyimli çalıştırıcı, takımının geriye düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmadığını ve rakibin savunma hatalarını iyi değerlendirdiklerini ifade etti. Özellikle ikinci yarıda Chelsea'nin daha fazla risk alacağını bildiklerini söyleyen Jakirovic, Martinez'in kalesinde kritik kurtarışlar yaptığını hatırlattı.

Muhammed Belloumi'nin performansı

Karşılaşmada iki gol birden kaydeden Cezayirli futbolcu Muhammed Belloumi'ye övgülerde bulunan Jakirovic, oyuncusunun yeteneklerini sahaya yansıttığını belirtti. Belloumi'nin yaşadığı sakatlık süreçlerini geride bıraktığını ifade eden teknik adam, oyuncunun Premier Lig seviyesinde fark yaratabileceğini kanıtladığını söyledi.

Nobel Mendy'nin sağlık durumu

Maç sırasında girdiği ikili mücadelede başına darbe alan Nobel Mendy'nin durumu hakkında da bilgi veren Jakirovic, oyuncunun beyin sarsıntısı geçirdiğini ve hastaneye sevk edildiğini açıkladı. Sağlık ekibinin durumu yakından takip ettiğini belirten teknik direktör, oyuncunun sağlık durumuyla ilgili detaylı bilgilerin daha sonra netleşeceğini ifade etti.

Sezon hedefleri ve milli ara

Sezon öncesinde ilk beş maç için 7-8 puan hedefi koyduklarını hatırlatan Bosna Hersekli çalıştırıcı, şu anki konumlarının oldukça iyi olduğunu belirtti. Milli ara sürecine dair endişelerini de dile getiren Jakirovic, 13 oyuncusunun milli takımlara gideceğini ve bu durumun oyuncuların fiziksel ve zihinsel yorgunluğu üzerinde etkili olabileceğini sözlerine ekledi. Jakirovic, milli ara dönüşünde oyuncuların hangi durumda döneceklerini görmenin önemli olduğunu vurguladı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Hull City, deplasmanda Chelsea ile 2-2 berabere kaldı.Kaynak 1
  2. Hull City Teknik Direktörü Sergej Jakirovic, alınan 1 puandan memnun olduğunu belirtti.Kaynak 1
  3. Muhammed Belloumi, Chelsea karşısında iki gol kaydetti.Kaynak 1
  4. Nobel Mendy, maç sırasında aldığı darbe sonucu beyin sarsıntısı şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.Kaynak 1
  5. Hull City, sezonun ilk dört maçında toplam 8 puan topladı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah SporHaber kaynağı · 12.09.2026 20:47

    Hull City Teknik Direktörü Sergej Jakirovic: Premier Lig'de şu an çok iyi bir konumdayız

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.