Ekranların sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da 11 Eylül finali heyecanı yaşandı. Haftanın son gününde gelinler en yüksek puanı almak için kıyasıya mücadele etti. Gün sonunda en yüksek puana ulaşan isim Tuğba olurken, başarılı performansı sayesinde iki çeyrek altının sahibi oldu.
Haftalık puan tablosunda ise Cemile ve Yeşim 77 puanla eşitliği yakaladı. Sunucu Aslı Hünel'in önerisiyle kura çekmek yerine dört bileziği paylaşma kararı alan yarışmacılar, haftayı kazançla kapattı. Toplamda dağıtılan dört bileziğin ardından kalan altı bilezik ise bir sonraki haftaya devredildi.
Yarışmaya veda eden isim ise 60 puanla Beyza oldu. Kayınvalideler arasında ise Ayten Hanım, gelinine verdiği yüksek puanlarla bir ajda bileziği kazanma başarısı gösterdi. Program, yeni haftada yeni yarışmacılar ve rekabet dolu bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam edecek.