\n\n

Bursa'da kurye kılığındaki polis firari hükümlüyü yakaladı

Bursa'da 31 suç kaydı bulunan ve 20 yılı aşkın hapis cezası olan firari hükümlü, kurye kılığına giren polis ekiplerince yakalandı. Kapıyı kargo teslimatı için açan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Bursa'da kurye kılığındaki polis firari hükümlüyü yakaladı
Temsili görsel · markusspiske / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Bursa'da 31 suç kaydı bulunan ve 20 yılı aşkın hapis cezası olan firari hükümlü, kurye kılığına giren polis ekiplerince yakalandı.
  • Kapıyı kargo teslimatı için açan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.
  • Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir aranan bir firariyi başarılı bir operasyonla yakaladı.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Bursa'da 31 suç kaydı bulunan ve 20 yılı aşkın hapis cezası olan firari hükümlü, kurye kılığına giren polis ekiplerince yakalandı. Kapıyı kargo teslimatı için açan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 11.09.2026 11:30
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, uzun süredir aranan bir firariyi başarılı bir operasyonla yakaladı. Hırsızlık suçundan 20 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 31 ayrı suç kaydı olan S.A. isimli şahsın, Yıldırım ilçesindeki bir adreste saklandığı belirlendi.

Yakalanmamak için sürekli adres değiştiren ve kapısını kimseye açmayan şüpheliyi yakalamak için polis ekipleri stratejik bir plan uyguladı. Şüphelinin internet üzerinden alışveriş yaptığını tespit eden ekipler, kurye kılığına girerek adrese gitti. Siparişinin geldiğini düşünerek kapıyı açan S.A., karşısında polisleri görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki ifadesinde kargocu sandığı için kapıyı açtığını belirtti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.A., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyon, emniyet güçlerinin şüphelilerin günlük alışkanlıklarını takip ederek gerçekleştirdiği başarılı bir çalışma olarak kayıtlara geçti.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 5 olgu

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Bursa'da hırsızlık suçundan 20 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.A. yakalandı.Kaynak 1
  2. S.A. isimli şahsın emniyet kayıtlarında 31 farklı suç dosyası bulunuyor.Kaynak 1
  3. Polis ekipleri, şüphelinin Yıldırım ilçesindeki bir adreste saklandığını tespit etti.Kaynak 1
  4. Ekipler, kurye kılığına girerek kapıyı açtırdıkları şüpheliyi gözaltına aldı.Kaynak 1
  5. Adliyeye sevk edilen S.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 11.09.2026 10:01

    Bursa'da 31 suç kaydı bulunan firari hükümlü kıskıvrak yakalandı: "Kargocu sandım polis çıktı"

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler
HaberSitesi'ni Google'da tercih edilen kaynak yap

HaberSitesi.Org'u tercih edilen kaynaklarınıza ekleyerek Google'daki Top Stories, AI Mode ve AI Overviews yüzeylerinde yayınlarımızı daha kolay öne çıkarabilirsiniz.