Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında oynanan Göztepe ve Gaziantep FK mücadelesi, ev sahibi ekip için oldukça gergin anlara sahne oldu. Sahasında rakibine 4-2 mağlup olan Göztepe'de, maçın ilk yarısında kalesinde dört gol gören yeni transfer Luka Gugeshashvili, sarı-kırmızılı taraftarların yoğun protestosuyla karşılaştı. Top her ayağına geldiğinde ıslıklanan Gürcü kaleci, teknik heyet kararıyla devre arasında oyundan alındı.
Karşılaşmanın ardından kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Gugeshashvili, kendisine yönelik tepkileri sert bir dille eleştirdi. Futbolda iyi ve kötü günlerin olabileceğini belirten kaleci, sahada her zaman mücadele ettiğini vurguladı. Gugeshashvili, "Bugün yaptığınız şey taraftarlık değildi" ifadelerini kullanarak, gerçek taraftarlara olan saygısını dile getirdi.
Açıklamasında klavye başından eleştiri yapanlara da seslenen tecrübeli oyuncu, dünya küçük diyerek bir gün mutlaka sokakta karşılaşacaklarını belirtti. Göztepe forması giydiği ilk günden bu yana kulübü gururla temsil ettiğini savunan Gugeshashvili, emeğinin ve karakterinin sorgulanamayacağını ifade etti. Yaşanan bu olay, İzmir ekibinde maç sonrasında gergin bir atmosferin oluşmasına neden oldu.