Başarılı rap sanatçısı Doğu Swag, Radyo D ekranlarında yayınlanan Stüdyo D programına katılarak müzik kariyerine dair samimi açıklamalarda bulundu. Son albümü Geceye Günaydın hakkında konuşan sanatçı, albümün çıkış şarkısında Türk müziğinin usta ismi Kamuran Akkor ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Akkor'u tanımlarken "Süper bir kadın" ifadesini kullanan Swag, usta sanatçıyla çalışmanın kendisi için çok değerli olduğunu vurguladı.
Müzik üretim sürecindeki çalışma disiplinine de değinen Doğu Swag, duygularıyla hareket ettiğini belirterek, ilhamın olmadığı durumlarda disiplinin tek başına yeterli olmadığını savundu. Yaklaşık 30 demo arasından seçilen 8 parçadan oluşan albümün, genel olarak depresif bir tona sahip olduğunu belirten sanatçı, dürüstlükten yana olduğunu ve mutlu hissetmediği dönemlerde neşeli şarkılar üretmeyi tercih etmediğini ifade etti.
Teknolojik gelişmeleri de yakından takip ettiğini belirten sanatçı, yapay zekayı sadece beste aşamasında yardımcı bir unsur olarak kullandığını, ancak yaratıcılık sürecini tamamen yapay zekaya bırakmanın doğru olmadığını belirtti. Günlük hayatında sakin bir yaşam sürmeyi tercih ettiğini söyleyen Doğu Swag, vaktini kedisi Hürrem ve arkadaşlarıyla geçirdiğini dile getirdi. Gelecek planları arasında İngilizce trap müzik çalışmaları yapma hedefi olduğunu da belirten sanatçı, bu planını şimdilik ertelediğini ancak yeniliklere her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi. Albüm sürecinin ardından kapsamlı bir konser takvimi hazırlığında olduğunu belirten Swag, hayranlarıyla buluşmak için gün saydığını ifade etti.