Karşıyaka'daki silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşanan silahlı kavgada yaralanan bir kişi hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı beş kişiye ulaştı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yerel Haberler +İzmir
Temsili görsel: Karşıyaka'daki silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi
Temsili görsel · DarkoStojanovic / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşanan silahlı kavgada yaralanan bir kişi hastanede hayatını kaybetti.
  • Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı beş kişiye ulaştı.
  • İzmir'in Karşıyaka ilçesinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada acı haber geldi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşanan silahlı kavgada yaralanan bir kişi hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı beş kişiye ulaştı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 25.08.2026 13:18
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan silahlı kavgada acı haber geldi. Alaybey Mahallesi'nde 22 Ağustos tarihinde meydana gelen olayda yaralanan 52 yaşındaki A.T., kaldırıldığı İzmir Şehir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çatışma sırasında yaralanan R.T., L.M., M.Y. ve İ.K. isimli dört kişinin ise hastanedeki tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Olayın ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında güvenlik güçleri çalışmalarını sürdürüyor. İlk aşamada üç şüpheliyi gözaltına alan ekipler, iki kişinin daha yakalanmasıyla birlikte toplam beş şüpheliyi emniyete götürdü. Olayla ilgili adli süreç devam ediyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 4 olgu

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. İzmir'in Karşıyaka ilçesinde iki grup arasında silahlı kavga çıktı.Kaynak 1
  2. Olayda yaralanan 52 yaşındaki A.T. tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Kaynak 1
  3. Kavgada yaralanan diğer 4 kişinin tedavisi hastanede devam ediyor.Kaynak 1
  4. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli sayısı 5'e yükseldi.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    EGE HABERHaber kaynağı · 25.08.2026 13:14

    İzmir Karşıyaka'da iki grup arasında kavga: 1 kişi hayatını kaybetti!

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler