İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, boşanma aşamasında olan bir çift arasında yaşanan gerginlik büyük tepki topladı. Aşık Veysel Mahallesi'nde meydana gelen olayda, sekiz yıllık evliliklerini sonlandırma sürecinde olan Serra Biber, çocuklarının babalarıyla vakit geçirmesi amacıyla bir kafeye gitti. Ancak buluşma sırasında beklenmedik bir gerilim yaşandı.
İddialara göre, çocuklarını babalarıyla görüştürmek isteyen anne, eşinin sert tepkisiyle karşılaştı. Çocukları istemediğini ifade eden baba, ardından eşine yönelik ağır hakaretlerde bulunmaya başladı. Çevredeki vatandaşların şahit olduğu olayda, öfkeli adamın çocukların yanında annelerine karşı saldırgan tavırlar sergilediği görüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, çocukların yaşadığı korku ve travma dikkat çekti.
Yaşananları cep telefonuyla kaydeden Serra Biber, eşinin kendisine yönelik psikolojik baskısının uzun süredir devam ettiğini belirtti. Biber, olay anında çevredeki insanların araya girerek eşini uzaklaştırmaya çalıştığını, kendisinin ise aracına binerek bölgeden ayrılmaya çalıştığını anlattı. Eşinin kendisini ezmeye çalışmakla suçladığını ifade eden Biber, yaşananlardan dolayı büyük tedirginlik duyduğunu dile getirdi.
Olayın ardından her iki taraf da karakola giderek birbirlerinden şikayetçi oldu. Serra Biber, çocuklarının babalarıyla olan ilişkisini artık tamamen kesmeyi düşündüğünü ve yaşananların çocukları üzerinde derin bir korku yarattığını vurguladı. Mal paylaşımı ve boşanma davalarının sürdüğü çiftin arasındaki gerginlik, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Vatandaşlar, çocukların maruz kaldığı bu durumun kabul edilemez olduğunu belirterek tepkilerini dile getirdi.