Tribünde Korku Dolu Anlar: Polis Küçük Taraftarı Kurtardı

Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçında hedef gösterilen küçük bir çocuk, polis memurunun müdahalesiyle güvenli alana taşındı. Olay sonrası Gençlerbirliği kulübü yaşananları kınayarak aileye destek teklif etti.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Tribünde korku yaşayan çocuk taraftarı polis kurtardı +Gündem
Temsili görsel: Tribünde Korku Dolu Anlar: Polis Küçük Taraftarı Kurtardı
Temsili görsel · 652234 / Pixabay
Haberin kısa özeti2 dakikada okuyun
  • Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçında hedef gösterilen küçük bir çocuk, polis memurunun müdahalesiyle güvenli alana taşındı.
  • Olay sonrası Gençlerbirliği kulübü yaşananları kınayarak aileye destek teklif etti.
  • Tribünlerde Gerginlik ve Kurtarma OperasyonuTrendyol Süper Lig kapsamında oynanan Gençlerbirliği ile Fenerbahçe müsabakasında, tribünlerde üzücü bir olay meydana geldi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Gençlerbirliği - Fenerbahçe maçında hedef gösterilen küçük bir çocuk, polis memurunun müdahalesiyle güvenli alana taşındı. Olay sonrası Gençlerbirliği kulübü yaşananları kınayarak aileye destek teklif etti.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 17.08.2026 15:28
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Tribünlerde Gerginlik ve Kurtarma Operasyonu

Trendyol Süper Lig kapsamında oynanan Gençlerbirliği ile Fenerbahçe müsabakasında, tribünlerde üzücü bir olay meydana geldi. Babasıyla birlikte maçı izlemeye gelen ve Fenerbahçe forması giyen küçük bir çocuk, Gençlerbirliği formasıyla orada bulunan bir holiganın hedefi oldu. Yaşanan gerginlik sırasında korkuya kapılan çocuk, emniyet güçlerinin hızlı müdahalesiyle tehlikeden uzaklaştırıldı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Yunuslar Motosikletli Polis Timler Amirliği'nde görevli Komiser Yardımcısı Uğur Yurduseven, çocuğun babasıyla iletişime geçerek küçük taraftarı kucağına aldı. Taraftarlar arasından geçerek çocuğu güvenli bölgeye ulaştıran Yurduseven, o anlarda çocuğun yoğun stres yaşadığını, titrediğini ve terlediğini belirtti. Polis memuru, saldırgan şahısla karşılaştığında şiddetin hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini ve bu durumun can kayıplarına yol açabileceğini hatırlattı.

"Artık Sen Polissin"

Tahliye sonrası çocuğun yeniden hedef olmaması için formasını çıkarmasını isteyen Yurduseven, terli olan çocuğun üşümemesi adına kendi tişörtünü ona verdi. Yaşadığı korkunun etkisindeki çocuğun, "Abiler kızacak mı?" sorusu üzerine Yurduseven, ona artık bir polis olduğunu ve kimsenin ona zarar veremeyeceğini söyleyerek moral verdi. Bu sözlerin ardından çocuğun mutlu olduğu ve kendisini daha güçlü hissettiği aktarıldı.

Kulüpten Kınama Mesajı

Olayın ardından resmi bir açıklama yapan Gençlerbirliği kulübü, rakip takım forması giyen bir çocuğun hedef alınmasının kabul edilemez olduğunu vurguladı. Kulüp, bu durumun münferit bir olay olduğunu belirterek küçük taraftarın ve ailesinin üzüntüsünü paylaştıklarını bildirdi. Ayrıca, futbol sevgisinin ve güvenliğin önemine değinen yönetim, küçük çocuğu ve ailesini kulüp tesislerinde ağırlamak istediklerini duyurdu.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 6 olgu

1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçında Fenerbahçe forması giyen bir çocuk, bir holigan tarafından hedef gösterildi.Kaynak 1
  2. Komiser Yardımcısı Uğur Yurduseven, korkan çocuğu güvenli bir bölgeye tahliye etti.Kaynak 1
  3. Uğur Yurduseven, Ankara Emniyet Müdürlüğü Yunuslar Motosikletli Polis Timler Amirliği'nde görev yapmaktadır.Kaynak 1
  4. Polis memuru, çocuğun üşümemesi için ona kendi tişörtünü verdi.Kaynak 1
  5. Çocuk, tahliye sırasında polis memuruna diğer kişilerin kendisine kızıp kızmayacağını sordu.Kaynak 1
  6. Gençlerbirliği kulübü, bir çocuğun hedef alınmasının kendi değerleriyle örtüşmediğini belirterek olayı kınadı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    NTVHaber kaynağı · 17.08.2026 15:25

    Polis, tribünden kurtardığı Fenerbahçeli minikle diyaloğunu anlattı. Çocuğun sorusu yürek yaktı

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler