Sivas'ta sel nedeniyle D-100 karayolu trafiğe kapandı

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde etkili olan sağanak yağış, D-100 karayolunda sel ve heyelana neden oldu. Ekiplerin müdahalesiyle yol üç saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Yaşam
Temsili görsel: Sivas'ta sel nedeniyle D-100 karayolu trafiğe kapandı
Temsili görsel · BMeyendriesch / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde etkili olan sağanak yağış, D-100 karayolunda sel ve heyelana neden oldu.
  • Ekiplerin müdahalesiyle yol üç saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.
  • Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde etkili olan sağanak yağış, D-100 karayolunda sel ve heyelana neden oldu. Ekiplerin müdahalesiyle yol üç saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 17.08.2026 00:34
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Yukarıkale Mahallesi mevkiinde bulunan D-100 karayolunda sel suları ve heyelan nedeniyle ulaşım durma noktasına geldi. Yolu kaplayan çamur ve birikintiler, bölgede uzun araç kuyruklarının oluşmasına yol açtı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Koyulhisar Belediyesi ve İlçe Özel İdaresi ekipleri, bölgede kapsamlı bir temizlik çalışması başlattı. Yaklaşık üç saat süren yoğun çabaların ardından karayolu, kontrollü bir şekilde yeniden araç trafiğine açıldı. Yetkililer, bölgedeki sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 3 olgu

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde sağanak yağış sel ve heyelana yol açtı.Kaynak 1
  2. D-100 karayolu sel suları ve çamur nedeniyle trafiğe kapandı.Kaynak 1
  3. Belediye ve İlçe Özel İdaresi ekiplerinin üç saatlik çalışmasıyla yol trafiğe açıldı.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Sabah YaşamHaber kaynağı · 16.08.2026 22:41

    Sivas'ta sel yolu kapattı! Araç kuyrukları oluştu

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler