Gündem Bakan Fidan ABD'li senatörlerle bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da temaslarda bulunan ABD'li senatör heyetini kabul etti. Fidan ayrıca başkentte düzenlenen Avrupa güvenliği konulu bir zirveye katılarak hitapta bulundu.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ankara'da temaslarda bulunan ABD'li senatör heyetini kabul etti.
- Fidan ayrıca başkentte düzenlenen Avrupa güvenliği konulu bir zirveye katılarak hitapta bulundu.
- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, başkent Ankara'da temaslarda bulunan Amerika Birleşik Devletleri senatörleri Shaheen, Coons, Durbin ve Rounds ile bir görüşme gerçekleştirdi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, başkent Ankara'da temaslarda bulunan Amerika Birleşik Devletleri senatörleri Shaheen, Coons, Durbin ve Rounds ile bir görüşme gerçekleştirdi. Diplomatik kaynaklardan alınan bilgilere göre, söz konusu kabul NATO Ankara Zirvesi kapsamında gerçekleşti.
Bakan Fidan, temaslarının ardından Dışişleri Bakanlığı Stratejik Araştırmalar Merkezi ile Chatham House iş birliğiyle düzenlenen etkinliğe katıldı. Avrupa Güvenliği konulu zirvede konuşma yapan Fidan, müttefikler arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yaptı.