Giresun'da dere sularına kapılan 3 kişi kayboldu

Giresun'un Görele ilçesinde debisi yükselen dereye kapılan üç kişi için arama çalışması başlatıldı. Kayıp şahıslara henüz ulaşılamadı.

Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
+Gündem
Temsili görsel: Giresun'da dere sularına kapılan 3 kişi kayboldu
Temsili görsel · trilemedia / Pixabay
Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
  • Giresun'un Görele ilçesinde debisi yükselen dereye kapılan üç kişi için arama çalışması başlatıldı.
  • Giresun'un Görele ilçesinde etkili olan yağışlar nedeniyle debisi hızla yükselen derede tehlikeli anlar yaşandı.
  • Akıntıya kapılan üç kişi, suyun şiddetiyle gözden kayboldu.
HIZLI CEVAP

Bu haber ne anlatıyor?

Giresun'un Görele ilçesinde debisi yükselen dereye kapılan üç kişi için arama çalışması başlatıldı. Kayıp şahıslara henüz ulaşılamadı.

1 kaynakla doğrulama Kaynak gösterimine hazır Son güncelleme: 12.08.2026 17:43
Editoryal not: Bu içerik, doğrulanabilir kaynaklar ve görsel veriler titizlikle analiz edilerek, özgünlük ilkeleri çerçevesinde editoryal süreçten geçirilerek hazırlanmıştır.

Giresun'un Görele ilçesinde etkili olan yağışlar nedeniyle debisi hızla yükselen derede tehlikeli anlar yaşandı. Akıntıya kapılan üç kişi, suyun şiddetiyle gözden kayboldu. Olayın bildirilmesi üzerine bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Ekipler, kaybolan şahısları bulmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

KAYNAK ŞEFFAFLIĞI

Doğrulanan bilgiler ve kaynaklar

1kaynak · 2 olgu

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Öne çıkan doğrulanmış bilgiler

  1. Giresun'un Görele ilçesinde debisi artan bir derede üç kişi akıntıya kapıldı.Kaynak 1
  2. Akıntıya kapılan üç kişiden haber alınamıyor.Kaynak 1

Başvurulan kaynaklar

  1. 1
    Anadolu AjansıHaber ajansı · 12.08.2026 17:27

    Giresun'da debisi yükselen derede akıntıya kapılan 3 kişi kayboldu

    Kaynağı aç ↗

Bu haber sizde nasıl bir etki bıraktı?

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

0 tepki

İlgili Haberler

Aynı konudaki gelişmeler