Gündem Eren Bülbül ve Ferhat Gedik Şehadetlerinin Yıl Dönümünde Anılıyor
Trabzon'da 11 Ağustos 2017 tarihinde terör saldırısı sonucu şehit olan Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik anılıyor. Anne Ayşe Bülbül, evladının hatırasını gururla yaşatıyor.
Bu haber ilgini çekti mi?Benzer gelişmeleri kişisel akışında gör ve bildirimlerini seç.
⚡Haberin kısa özeti1 dakikada okuyun
- Trabzon'da 11 Ağustos 2017 tarihinde terör saldırısı sonucu şehit olan Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik anılıyor.
- Anne Ayşe Bülbül, evladının hatırasını gururla yaşatıyor.
- Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde yaşanan terör saldırısı, Türkiye'nin hafızasında derin bir iz bıraktı.
Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017 tarihinde yaşanan terör saldırısı, Türkiye'nin hafızasında derin bir iz bıraktı. Teröristlerin erzak çaldığını fark ederek güvenlik güçlerine ihbarda bulunan Eren Bülbül, bölgeye gelen Jandarma Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit düştü.
Gurur ve Hüzün Bir Arada
Olayın üzerinden geçen yıllara rağmen acısı tazeliğini koruyan Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, oğlunun şehadetiyle büyük bir gurur duyduğunu ifade ediyor. Türkiye, vatan savunmasında hayatını kaybeden kahramanlarını her yıl olduğu gibi bu yıl da minnet ve rahmetle anıyor.